Selecteer een pagina

U HEBT ALLES IN HANDEN!

Alpha Management is meer dan een boekhoudoplossing, het is een echte geïntegreerde ERP voor kmo's.

ALGEMENE EN ANALYTISCHE BOEKHOUDING

Alpha Management biedt een module algemene en analytische boekhouding, ontwikkeld in nauwe samenwerking met financiële deskundigen en accountants. De functionaliteiten zijn afgestemd op de behoeften van accountantskantoren en bieden een volledig boekhoudbeheer aan kmo’s.

BEHEER VAN DE DOCUMENT FLOW

De opeenvolgende stappen van een bestelling kunnen worden aangepast aan de activiteit van de gebruiker. Een documentenketen vertoont verschillende personaliseerbare stappen: zo kan men bijvoorbeeld starten met de aanmaak van prijsopgaven en dan overgaan naar de facturen, of van de aankoopaanvragen overstappen naar de ontvangst van de bestelde artikelen. Er kunnen meerdere ketens worden aangemaakt en stappen worden toegevoegd naargelang uw behoeften. Alpha Management is moduleerbaar volgens uw activiteit.

E-COMMERCE

Geïntegreerde en geautomatiseerde module voor de ontwikkeling van uw activiteiten via een professionele e-commercesite. Zowel voor B2B als voor B2C is steeds een aangepaste oplossing mogelijk. Het is uitgerust met alle nieuwe technologieën. Alpha Management loodst u in het tijdperk van de onlinehandel zodat u snel winst zal maken.

RAZENDSNELLE INVOER

Alpha Management is ontwikkeld om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen door de invoersnelheid te optimaliseren. Alles is mogelijk vanaf het toetsenbord, intuïtief en snel. Alpha Management vereenvoudigt uw business.

BIJHOUDEN EN OPVOLGEN VAN DE VOORRADEN

Alpha Management beheert alle informatie in realtime . De beschikbare voorraad is altijd juist op het ogenblik van de raadpleging: aantal bestellingen, voorraad, klantenorders of leveranciers. Alpha Management verzekert een precieze opvolging van de voorraad.

BEHEER EN OPVOLGING VAN DE VERKOPEN

Alpha Management beheert het commerciële aspect van uw bedrijf: het algemene orderboek, de kortingen, de verkoopprijzen, de opvolging van de backorders, de voorschotten, de opvolging van de informatie, de betalingen, de verkoopstatistieken, het serienummer van de artikelen en zoveel meer! Alpha Management garandeert de traceerbaarheid van uw artikelen.

BE.NEXT: HET OPEN EN EVOLUTIEF PLATFORM

Verander uw werkwijze en ontwikkel nieuwe opportuniteiten door Alpha Management aan te sluiten op ons revolutionair platform. be.next maakt het mogelijk om al uw bestaande applicaties te integreren, en informatie en taken uit te wisselen en te delen. Dankzij be.next hebt u uw digitale transformatie in de hand .

OVERAL IN REALTIME

Alle elementen van het beheer van uw organisatie worden in realtime behandeld en zijn toegankelijk op alle dragers, van de portable voor de magazijnier (PDA), tot de tablets, de notebooks voor de technici en de verkopers.

Ook zin om naar een hogere versnelling over te gaan?

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde demo

Waterloo

Drève Richelle 161L, 46
B-1410 Waterloo
+ 32 2 376 43 31

Wevelgem

Vlamingstraat 4
B-8560 Wevelgem
+ 32 56 42 36 75

Contact

alpha@bewan.be