Selecteer een pagina

Geïntegreerde beheersoftware voor kmo's

Een volledig softwarepakket voor het beheer van de verkoop, voorraad, logistiek en boekhouding van uw bedrijf!

Boekhoudsoftware voor accountantskantoor

Voldoet aan de verwachtingen van uw klanten.
Meer advies, minder boekhouding!

De complete oplossing voor het commerciële en boekhoudkundige beheer van uw bedrijf

Alpha is een geïntegreerde beheersoftware voor alle functies die een kleine of middelgrote onderneming nodig heeft voor het beheer van haar activiteiten: boekhouding, commercieel beheer, voorraadbeheer, facturatie, beheer toonbankverkoop (POS), … Dankzij de modulaire ontwikkeling is het een efficiënte ERP voor elke kmo, ongeacht uw vak of bedrijfssector. Onze teams stellen bovendien alles af op uw specifieke noden.

KRACHTIG

Dankzij een multisectorale ervaring heeft Alpha heel wat modules kunnen ontwikkelen die aan alle behoeften van gebruikers voldoen.

MODULEERBAAR EN OP MAAT

Alpha is opgevat in modules, configureerbaar en aangepast op maat van uw organisatie.

OVERAL IN REALTIME

Alle commerciële en boekhoudkundige dimensies van uw organisatie worden in realtime behandeld en zijn toegankelijk via tablet en smartphone.

GEGEVENSUITWISSELING

Alpha communiceert gemakkelijk met al uw andere software en bestaande processen (Excel, Isabel, Intrastat, …).

HANDEL EN DISTRIBITIE

KLANTENSERVICE

Voorzie uw klantenservice met krachtige en verbonden mobiele oplossingen. Dankzij de mobiliteit verhoogt u de doeltreffendheid en productiviteit van uw teams met 30%.

VERLOOPPUNTEN (POS)

E-COMMERCE (B2B / B2C)

Deze volledige en op maat gemaakte e-commerce oplossing is gebaseerd op moderne technologieën met toegangsmogelijkheid via elk type scherm (tablets, smartphones, …). De bestellingen worden automatisch overgebracht in Alpha en de voorraad en de prijzen worden in realtime bijgewerkt.

ALPHA BEGELEIDT U

Processen, tools en vaardigheden zijn de drie pijlers voor een geslaagd beheer.
De teams van Alpha helpen u om elke fase ten volle te benutten.

Documentatie van de processen

Vooreerst moeten de processen van uw bedrijf goed worden gedefinieerd. Onze teams helpen u bij de uitwerking van een observatiestrategie van de bestaande processen om vervolgens de nodige wijzigingen voor te stellen.

Configuratie van de tools

Geen enkele tool is meteen optimaal afgestemd op uw business. In deze fase configureren en personaliseren de teams van Alpha de software zodat deze volledig aan de behoeften van uw processen voldoet.

Vorming van de vaardigheden

Uw processen zijn gedefinieerd, Alpha is geconfigureerd, dan rest er niets anders meer dan de vaardigheden te ontwikkelen. Wij leiden uw personeel op en leren hen om te gaan met alle functionaliteiten van Alpha die voor uw bedrijf van belang zijn.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

“Ondanks de beperkingen van de Toyota-franchise, zorgt Alpha-software ervoor dat ik volledig zelfstandig blijf in het beheer van mijn zaak. Dankzij de snelheid en het gebruiksgemak van de software win ik kostbare tijd die ik aan de verdere ontwikkeling van mijn firma kan wijden. Door de samenwerking met de teams van be.wan, kan ik de oplossing ook laten evolueren in functie van de evolutie van mijn professionele behoeften. Alpha Management is een oplossing afgestemd op mijn bedrijf en zal vast en zeker een correct rendement opleveren.”

DANIEL CAZIER, TOYOTA CAZIER

Ook zin om naar een hogere versnelling over te gaan?

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde demo

Waterloo

Drève Richelle 161L, 46
B-1410 Waterloo
+ 32 2 376 43 31

Wevelgem

Vlamingstraat 4
B-8560 Wevelgem
+ 32 56 42 36 75

Contact

alpha@bewan.be